Echo Diagnostiek

Via Echo Diagnostiek kan het probleem/de pijn op efficiënte manier gelokaliseerd worden, en daarom nog beter en sneller verholpen worden

Echo Diagnostiek

Musculoskeletal ultrasound beter bekend als echo diagnostiek biedt een methode om diagnostische informatie te krijgen van het bewegingsapparaat. Het onderzoek is snel, gemakkelijk, comfortabel en kan zo vaak herhaald worden als nodig is. Wij zien onmiddellijk de dynamische beelden, dit in tegenstelling tot röntgenopnames en MRI die slechts statische beelden opleveren. Tijdens een ultrasound onderzoek kan de u actief participeren door aan te geven wanneer en bij welke beweging de klachten toe of afnemen. Wij kunnen dan direct een relatie leggen tussen de klacht en de beelden.

Welke diagnose kan o.a. gesteld worden?

  • Ontsteking
  • Rupturen
  • Vochtophopingen
  • Dislocaties
  • Cysten
  • Laesies
  • Peesverkalking

Ervaring client: Olivia Koster

Als topsporter is je lichaam je grootste goed. Om op de toppen van je kunnen te willen presteren, moet je in een topconditie verkeren. Iedere blokkade of ieder pijntje kan ervoor zorgen dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen. Als wielrenster heb ik regelmatig te kampen gehad met lage rugklachten en zitvlak problemen. Daarnaast heeft menig valpartij gezorgd voor fysieke klachten. Op advies van een collega in het vak, ben ik terecht gekomen bij Nissim. Hij werd aanbevolen door zijn kennis van zaken, zijn ervaring met topsporters en zijn persoonlijke betrokkenheid. In de praktijk van Nissim ben ik in samenspraak met hem of zijn collega's behandeld middels manuele therapie, dry needling en kinesio taping. Het bevrijdende effect van de behandeling was direct merkbaar. Ik zat weer lekker op mijn fiets en kon zonder pijn de trainingen afwerken.
Bel Molenhoek 024-3586401 voor een afspraak.

Onze specialisten

De enige pluspraktijk
in de regio Nijmegen!

qualizorg rating 8.8!
Praktijk Nijmegen overgenomen:
Per 1 februari 2017 is onze praktijk in Nijmegen overgenomen door Joris Jacops. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar zijn website.
Nissim Yabo