Olivia Koster

Als topsporter is je lichaam je grootste goed. Om op de toppen van je kunnen te willen presteren, moet je in een topconditie verkeren. Iedere blokkade of ieder pijntje kan ervoor zorgen dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen. Als wielrenster heb ik regelmatig te kampen gehad met lage rugklachten en zitvlak problemen. Daarnaast heeft menig valpartij gezorgd voor fysieke klachten. Op advies van een collega in het vak, ben ik terecht gekomen bij Nissim. Hij werd aanbevolen door zijn kennis van zaken, zijn ervaring met topsporters en zijn persoonlijke betrokkenheid. In de praktijk van Nissim ben ik in samenspraak met hem of zijn collega’s behandeld middels manuele therapie, dry needling en kinesio taping. Het bevrijdende effect van de behandeling was direct merkbaar. Ik zat weer lekker op mijn fiets en kon zonder pijn de trainingen afwerken.

Ik heb Nissim leren kennen als een zeer kundige behandelaar met kennis van zaken. Hij houdt zichzelf en zijn medewerkers continue op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de fysiotherapie. Daarnaast heeft Nissim affiniteit met de topsport en heeft zelf technieken ontwikkeld die aansluiten bij hetgeen een topsporter nodig heeft.
Boven alles zijn Nissim, zijn vrouw en zijn collega’s betrouwbare en betrokken personen die tijd voor je maken en aandacht voor je hebben. Nissim is bereikbaar voor vragen en flexibel in zijn werktijden. Als je hem nodig hebt staat hij je bij met raad en daad, welk voor mij als topsporter een groot goed is. Door dit alles heb ik veel vertrouwen zijn kennis en kunde. Je voelt je welkom en serieus genomen in de praktijk van Nissim. Allemaal dank jullie wel voor alle goede zorgen en tot een volgende behandeling.

Bel Molenhoek 024-3586401 voor een afspraak.
Praktijk Nijmegen overgenomen:
Per 1 februari 2017 is onze praktijk in Nijmegen overgenomen door Joris Jacops. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar zijn website.
Nissim Yabo